Mining Equipment

VALENTE MINING EQUIPMENT

Mirserdhe ne Valente S.p.A.

Të falenderojm që je këtu. Speçialistët tan jan në dispozicionin tuaj, për të ndimuar dhe per tu përgjigjur të gjitha pyetjeve specifike ne fushen që ju operoni.
Plotso modularin që ësht ketu posht dhe ne do jemi të knaqur që të ndimojm.
Do ju kontaktojm sa më shpejt.

years of reliability

Contact us

Valente Tunneling and Mining
logo valente